sábado, 11 de mayo de 2013

El govern d’Espanya ha tingut segles per entendre’ns i encara no ens entén…


Ana Mulet, Madrid


mapavegueries4Tot i no ser catalana de naixement només néta de catalana (Barcelona) i nascuda a Mallorca em sento més catalana que espanyola potser degut a la meva llengua materna que ha estat el català o mallorquí i l’haver patit igual que a Catalunya a Mallorca la persecució a les escoles des de la infantesa a els que parlàvem en mallorquí el sentiment de rebel · lia contra el Govern d’Espanya ha estat sempre present en la meva vida.

Per això i perquè crec en la llibertat d’elecció dels pobles lliures i que un poder central no pot tenir segrestats a mes de 7 milions de catalans opino que des que Felip V l’11 de setembre de 1714 es va fer amb Barcelona i mitjançant els Decrets de Nova Planta a Catalunya l’any 1716 es va produir l’abolició de les institucions i llibertats civils catalanes, crec que ja ha arribat el moment de que a Madrid entenguin que no poden prohibir la consulta sobiranista d’independència de Catalunya, els catalans hem fet tot el que ha estat a les nostres mans per conduir el tema dins de l’ètica democràtica en aquest aspecte i conseqüent vers la legislació actual, malgrat ens hàgim fotut, estem donant el millor exemple esgotant qualsevol via “democràtica” . Si som sobirans, que ja ho som, el que digui o declari el Tribunal Constitucional d’un qualsevol altre
Estat Sobirà com Espanya, ja ni ens afecta ni importa, han estat segles de viure sota la bota del que s’ordenava des de Madrid. Hem aguantat massa, ara hem decidit que ja no tenen permís i no li hen concedit cap autoritat per inmiscuïr se en els nostres assumptes.
Perquè com que no volen reconèixer com a acte democrátic la declaració del Dret d’independència, nosaltres tampoc tenim perquè reconèixer el drets dels Borbó sobre Catalunya i les Illes, ja som grans i ja sabem cuidar nos tot solets. Només desitjo que les Illes s’uneixin a aquesta declaració de sobirania catalana i s’independitzin també d’Espanya unint s’a Catalunya en un sol país.
Si en 300 anys no ha hagut manera de entendrens… crec que ja és massa tard per fer-ho.

0 comentarios:

Publicar un comentario

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes